Trauma si Rinofaringita la copil

Si pentru ca a sosit momentul sa continui preventia si la un alt nivel,de curand am infiintat Asociatia Medicala „Alege Sanatos”,care are ca scop principal ajutarea parintilor in a lua decizii sanatoase pentru proprii copii!

Astfel,vom organiza cursuri care sa le vina in ajutor,cu informatii medicale de actualitate si cat de curand vom veni pe piata si cu noi surprize pentru actualii si viitorii parinti.

Astfel,va invit la urmatorul nostru eveniment,ce va avea loc in Timisoara:

431625_550438151636945_1558819623_n 1
Din categoria Cursurilor de Prim ajutor pentru viitorii si actuali parinti,dr.Pavlisan Raluca-medic specialist Medicina de Urgenta prezinta Trauma la copil,abordand cu precadere traumatismele la nivelul craniului,urmand ca in modulele urmatoare sa va prezint traumatismele de la nivelul corpului;
La sfarsitul cursului parintele va fi capabil sa diferentieze cele 3 tipuri de trauma(majora,medie si minora);Va intelege care este atitudinea pe care o luam ca parinti in caz de traumatism al copilului,la ce manifestari ne putem astepta la copilul cu trauma si cand este momentul pentru a apela un serviciu de urgenta in caz de trauma sau cand trebuie sa se prezinte la medic in caz de trauma?!(durata prezentarii acestui subiect aproximativ 45 de minute);
Dr.Pavlisan Dalibor-medic specialist Medicina de Familie,atestat Homeopatie,atestat Acupunctura , va aborda un subiect cat se poate de actual:Rinofaringita la copil (numita in popor “Rosul in gat” sau “Guturaiul comun”);Vom afla astfel:Ce este Rinofaringita?;De ce este atat de frecventa la copil?Cauzele si mecanismele de producere cat si Cum poate fi prevenita si tratata?!Abordarea va fi conform medicinei integrative:folosind informatii din homeopatie,alopatie,fitoterapie,acupunctura. ( durata prezentarii 45-50 de minute).
Ora inceperii prezentarilor va fi 17,30 si va dura pana la 19,30-20,00, si va avea loc in Timisoara,vineri ,in data de 12.04.2013.
Locatia -Liceul Waldorf Timisoara.
Confirmarea participarii se va face atat pe Facebook cat si pe email:ralucadali@yahoo.com,pentru a putea fi validata,pana joi dimineata orele 10.30!
Costul participarii la Conferinta:20 Ron/persoana sau 30 Ron total,in cazul prezentei ambilor membrii ai familiei ,sub forma de donatie ,pentru Asociatia Medicala “Alege Sanatos”.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s