Fructe la pahar

2013-03-09 15.07.19Articolul de azi e menit sa va reaminteasca cat de importante sunt vitaminele pentru organimsul nostru si cat de generoasa este natura ce ne-a daruit suficiente surse de vitamine;

Reteta poate fi incercata oricand dupa varsta de un an si jumatate caci avem in compozitie capsune ,care sunt extrem de alergene si e bine ca pana la varsta de un an si jumatate sa fie evitate….dar daca doriti le puteti inlocui cu succes cu orice alt fruct permis peste varsta de un an;Modalitatea in care le veti servi la pahar,bucati mari,mici…sau chiar sub forma unui piure la varstele mici(sub varsta de un an…conditie in care nu veti folosi clar capsune…puteti incerca piure de pere cu mango sau mango cu papaia la varstele sun un anisor).

E o varianta de servire a fructelor…..sau poate fi considerata si un desert;

Ingrediente:

Pentru un pahar mare ca cel din imagine:

-3 linguri de Ricotta sau 3 linguri de Mascarpone….oricare din cele doua merge de minune;(varianta cu Ricotta are mai putine grasimi….desi acest aspect nu conteaza la copilasi,ci doar la voi ca adulti);

-3 capsune mari feliate;

-3 linguri pline cu ananas taiat cubulet,proaspat…nu din compot;

-1-2 lingurite de piure de castane (optional);

Metoda de preparare:

Nimic mai simplu…veti insirui straturi alternative de Mascarpone si Rictotta cu straturi de fructe;

Eu va doresc:

Pofta Buna si Pitic Mancacios!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s