Mancarica de ciuperci cu mamaliguta

Această prezentare necesită JavaScript.

Ingrediente:

-ciuperci champignon la borcan sau proaspete ( de preferat)-curatate si tocate marunt;

-ardei gras rosu;

-masline negre light;

-1 morcov bio;

-o ceapa alba mai micuta  bio,tocata marunt;

-cateva rosioare chery;

-ulei de masline extravirgin;

-rozmarin proaspat tocat marunt sau uscat;

-faina de malai;

-lapte delactozat;

Modalitate de preparare:

Se fierbe faina de malai in putin lapte;

Cand vom obtine o mamaliguta….care sa curga usor….luam de pe foc si turnam compozitia in forme de ceramica,udate cu apa rece;

Se prepara o tocanita scazuta de ciupercute din:ceapa,ardei,rosioare,ciuperci ,rozmarin,masline negre light ,ulei de masline extravirgin si apa cat sa treaca peste;

Cand tocanita e gata…pe o farfurie intinsa  se rastoarna mamaliguta din bolul de ceramica,se adauga tocanita peste si se asezoneaza cu frunze de patrunjel verde sau putin parmezan ras;

Eu va doresc:Pofta Buna si Pitic Mancacios!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s