Conopida la cuptor

Trebuie sa incep prin a spune ca e o mancarica gustoasa pe care, de foarte multe ori, uitam sa o gatim:)!

Ingrediente:

-cateva inflorete de conopida;

-apa;

-parmezan proaspat razuit;

-un ou bine batut;

Metoda de preparare:

Se pune conopida la fiert in putina apa,timp de aproximativ 15 minute…pana cand devine moale,astfel incat sa putem introduce cu usurinta o furculita in ea,atunci cand testam daca e gata.

Se scurge apoi conopida de apa si se pune intr-un vas de iena;

Se acopera cu un ou bine batut si parmezan proaspat razuit.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade celsius,pentru cateva minute,pana cand incepe sa se coloreze usor.

Se serveste calda cu putina smantanica sau iaurtel deasupra.

Reteta poate fi incercata oricand dupa varsta de 1 an.

Această prezentare necesită JavaScript.

Eu va doresc:Pofta Buna si Pitic Mancacios:)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s