Mini Farfalle cu sos alb

Aceasta reteta poate fi incercata dupa varsta de 1 an si jumatate a copilasului dvs.!

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

-paste tip :mini farfalle imbogatite cu morcovi si dovleac(200-250 grame-noi am facut pentru toata familia) ;

-500 grame ciuperci tip champignon;

-o ceapa alba medie,bio;

-2 cepe verzi;

-3 catei de usturoi bio;

-6 rosii cherry;

-cateva feliute tocate marunt de ardei capia rosu-care sa nu fie iute;

-cateva fire de patrunjel verde tocate marunt;

-30 grame de parmezan proaspat razuit;

-20 grame de telemea de vaca lasata la desarat pentru cel putin 2 zile;

-ulei de masline extravirgin ,imbogatit cu busuioc;

-un ou ecologic;

-2 iaurturi mici grecesti.

Această prezentare necesită JavaScript.

Metoda de preparare:

Se pun la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj;

Separat se curata si se toaca ciupercile marunt si se pun in putina apa la fiert;

Cand sunt aproape fierte se scurg de apa si se pun intr-o tigaie impreuna cu ceapa tocata marunt,usturoiul ras pe razatoarea de sticla,rosiile cherry tocate marunt,ardeiul capia, patrunjelul tocat,apa si putin ulei de masline extravirgin;Cand legumele sunt aproape fierte se adauga branzeturile impreuna cu oul bine batut si se omogenizeaza compozitia,amestecand continuu;

La final se adauga iaurturile grecesti si pastele fierte si scurse bine de apa si se amesteca totul la foc mic.

Se serveste cald!

Eu va doresc:Pofta buna si Pitic Mancacios!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s