Pasta de branza cu iaurt,legume,verdeata si chimen

Azi va propun o noua varianta de mic dejun,ce o puteti incerca dupa varsta de 1 anisor a copilului dvs.

Ca si ingrediente aveti nevoie de:

-100 grame branza Feta greceasca,lasata la desarat in apa pentru cel putin 2 zile;

-150 grame iaurt bio delactozat;

-verdeata:marar si patrunjel,bio,tocate marunt;

-1/2 ardei capia rosu-tocat marunt;

-o ceapa mica bio,tocata marunt;

-praf de chimen.2 lingurite;

Această prezentare necesită JavaScript.

Branza Feta se scoate de la desarat,se scurge bine de apa si apoi se paseaza cu furculita pana cand ia aspectul unei paste omogene;

Legumele impreuna cu verdeata si chimenul se vor amesteca cu aceasta pasta de branza,peste care veti adauga 150 grame de iaurt…si veti omogeniza intreaga noua compozitie.

Se serveste imediat pe una-doua feliute de painica;E bine ca pasta sa se consume toata in aceeasi zi,astfel incat ceapa  sa nu se oxideze in timp si salata sa devina mai picanta si totodata balonizanta prin eliberarea produsilor biochimici rezultati in urma oxidarii….eu fac si pentru noi adultii…si mancam cu totii cu mare placere.

Eu va doresc:Pofta buna si Pitic Mancacios!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s