Bagheta cu caciotta,unt si marar.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de :

-1/2 de bagheta de painica facuta in casa sau cumparata;

-30 de grame de  branza caciotta rasa pe razatoarea cu gauri mari ( gasiti in unele supermarketuri-poate fi inlocuita insa cu acelasi succes de mozarella);

-2-3 fire de marar tocat maruntel;

-o lingura de unt Ecologic sau Bio;

Daca faceti painica in casa,veti introduce in mijlocul baghetei pe care o formati din aluat amestecul de mai sus sau puteti introduce acest amestec dupa ce painica s-a copt in prealabil; daca cumparati bagheta,atunci o veti taia usor in asa fel incat sa introduceti pe longitudinal amestecul de mai sus,fara a despica insa bagheta de tot.

Puneti in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade…si lasati 15 minute maximum pentru baghetele  cumparate si mai mult pentru cele facute in casa.

Puteti servi feliute taiate din aceasta bagheta dimineata la micul dejun langa iaurt si legume proaspete sau puteti servi la pranz -langa o salata si carnita sau se poate servi seara,daca nu aveti cumva ca ultima masa -masa de cereale din orez sau gris.

Pentru mai multa savoare se servesc calde- una ,doua feliute maxim /masa -dar nu fierbinti!

Eu va doresc:Pofta Buna si Pitic Mancacios!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s