Omleta facuta la aburi!

Din momentul in care copilasul a implinit un anisor poate papa atat albusul cat si galbenusul de ou….asa ca voi,dragi mamici..puteti prepara acum ou fiert,omleta la aburi sau puteti adauga ou batut bine in diverse ciorbite!

Tema pe care o abordez eu azi este insa:Omleta la aburi!

Oul se bate bine cu furculita intr-o farfurie adanca;

Pe foc puneti o craticioara cu apa la fiert,asigurandu-va de la bun inceput ca

farfuria in care bateti oul poate sta bine deasupra acesteia!

Cand apa incepe sa fiarba ,adaugati farfuria cu oul batut bine deasupra craticioarei si amestecati continuu cu o lingura de lemn pana cand vedeti ca oul e aproape facut!

Puteti adauga si un praf de sare in compozitie-eu folosesc de obicei in mancarica fetitei mele sare de Himalaya -e cea mai putin sarata si e cat se poate de BIO-practic la aceste magazine o si gasiti…daca nu o veti gasi acolo, sunt site-uri pe Internet de unde o puteti procura.

De oicei insa eu nu obisnuiesc sa pun sare in omleta fetitei mele!

Omleta se poate servi ca atare la micul dejun,sau alaturi de iaurtel si legume taiate marunt sau la masa de pranz -langa spanac spre exemplu!

Va doresc succes la realizarea ei si Pitici pofticiosi la masa!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s